انواع روش های آهنگری
انجام فرایند آهنگری دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها در شرایط خاص خود انجام می شوند. هر کدام از این روش ها دارای مزیت ها و معایت مخصوص به خود هستند که می توان آن ها را بررسی نمود.
آهنگری سرد
در این متد آهن مورد نظر در دمای اتاق چکش کاری می شود و شکل نهایی محصول را به خود می گیرد. این روش بیشتر به عنوان یک روش مکمل عمل می کند و نتیجه کار را بهبود می بخشد. اکثر قطعات کوچک فلزی را می توان با کمک آهنری سرد تولید و عرضه نمود.
آهنگری گرم و داغ
کاربردی ترین راه برای ساخت ابزارهای فلزی به کارگیری آهنگری گرم و داغ می باشد. در این روش به دلیل حرارت بالا، آهن حالت نرمی پیدا می کند و بر اساس ضربه های چکش به راحتی فرم می گیرد. همچنین در آهنگری داغ، آهن به صورت کامل ذوب می گردد و در داخل قالب های مخصوص قرار داده می شود. پس از اینکه عملیات خنک سازی به اتمام رسید، قالب جدا شده و محصول فلزی جدید آماده می گردد.
مزیت های مختلف آهنگری
امروزه در صنعت ریخته گری جایگزین آهنگری شده و در اکثر موارد به جای آن به کار می رود. این در حالی است که آهنگری مزیت های بیشتری نسبت به ریخته گری دارد. به طور کلی فلزاتی که با آهنگری ساخته می شوند دارای مقاومت و استحکام بالاتری هستند. همچنین هزینه ناشی از آهنگری بسیار پایین تر از ریخته گری است که به همین علت یک گزینه جذاب و عالی محسوب می گردد.
امروزه تجهیزاتی مانند نورگیر حبابی و سقف حیات خلوت را می توان با کمک این روش ها تولید نمود. به طور کلی طول عمر وسایلی که با آهنگری ساخته می شوند بسیار زیاد است و تا سال های زیادی می توان از آن ها بهره برد. به همین دلیل همواره در طول تاریخ ایران صنعت آهنگری از جایگاه خاصی برخوردار بوده است. چنانچه می خواهید بهترین وسایل فلزی را تهیه کنید، مسلما بهترین راه استفاده از روش آهنگری خواهد بود. امیدواریم که با کمک گرفتن از مطالب گفته شده توانسته باشید که با این موضوع آشنایی پیدا کنید.چنانچه برای نصب انواع نور گیر در منزل یا محل کار خود به جوش کاری نیاز داشتید می توانید با شماره موبایل: ۰۹۱۲۳۳۸۹۲۶۲ در ارتباط باشید.
نظرات شما عزیزان:
|