تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت و یا کاشت دندان یکی از روش های پرطرفدار و دائمی به منظور جایگزین کردن طولانی مدت دندان های از دست رفته است. امروزه این روش و درمان های مختلف مانند لمینت جایگزین متدهای سنتی شده و با استفاده از پایه های فلزی تیتانیومی در استخوان فک بیمار جایگذاری خواهد شد. عوارض ناشی از این درمان بسیار ناچیز بوده و تنها در موارد بسیار نادری بروز خواهد نمود. تغییر سبک و رژیم غذایی پس از این درمان یکی از رایج ترین دغدغه های موجود در جمعیت متقاضیان بوده و احتیاج به یک برنامه ریزی اصولی خواهد داشت. تغذیه مناسب، دریافت ریز مغذی ها، عناصر معدنی و ویتامین ها در تسریع روند بهبود زخم ها اهمیت بسیار زیادی داشته و از مهمترین دغدغه های مراقبتی به شمار می آید. متاسفانه بسیاری از مشکلات و عوارض ثانویه پس از این درمان به دلیل عدم آگاهی و رعایت اصول تغذیه ای پس از درمان ایجاد خواهند شد.

 

تغذیه در طول کاشت دندان

تغذیه در طول درمان ایمپلنت چگونه است؟

پیش از هر چیزی باید توجه داشت که تغذیه در طول درمان ایمپلنت به دو مرحله تغذیه اولیه و ثانویه پس از درمان تقسیم شده و احتیاج به مراقبت های بیشتری در روزهای اولیه درمان خواهد داشت. متاسفانه بسیاری از مشکلات، عوارض ثانویه و ناهنجاری های ایجاد شده در ساختار لثه های بیمار به دلیل عدم آگاهی و رعایت رژیم غذایی مناسب و اصولی بیماران رخ داده و از مهمترین شکایت های رایج در این زمینه به شمار می آید. از اینرو توصیه می شود نسبت به رعایت این اصل بسیار مهم از مجموعه اصول مراقبتی کاملا محتاط بوده و با دندانپزشک متخصص خود مشورت نمایید.

تغذیه در دروارن ایم

تغذیه در روز جراحی ایمپلنت

تغذیه مناسب در روز جراحی ایمپلنت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و مانع از ایجاد تغییرات نامطلوب، افزایش خونریزی، التهاب و درد در بیمار خواهد شد. از این رو توصیه می شود از خوردن غذاهای سفت، جامد، میوه های هسته دار و خوراکی های اسیدی اجتناب نموده و غذاهای آبکی، سوپ و سبزیجات پخته را در رژیم غذایی خود مصرف نمایید.
تغذیه در طول درمان ایمپلنت به ویژه هفته های اول تاثیر بسیار زیادی بر روند بهبود زخم های ایجاد شده در دهان داشته و از ایجاد فشار بیش از حد بر دندان‌های جایگزین شده ممانعت خواهد نمود. دیدن نوشیدنی های خنک، بستنی، شیر و غذاهای آبکی از مهمترین ترکیبات موجود در رژیم غذایی افراد در روزها و هفته های نخست پس از پایان درمان ایمپلنت است. استفاده از شیرینی جات، غذاهای داغ، مواد اسیدی، خوراکی های صنعتی، میوه های هسته دار و اسیدی، خوراکی های شور و تند در این مرحله از تغذیه در طول درمان ایمپلنت کاملاً ممنوع بوده و منجر به تشدید درد، سوزش، التهاب و خونریزی در ناحیه کاشت دندان خواهد شد.

 

تغذیه در روز اول جراحی ایمپلنت

خوراکی هایی که بعد از ایمپلنت دندان می توان خورد!

بعد از ایمپلنت دندان چه غذایی بخوریم؟ سوال اصلی بیمارانی که به تازگی ایمپلنت کرده اند، همین است. برای پاسخ به این سوال باید روزها و هفته های بعد از ایمپلنت را تقسیم بندی کنیم. چرا که در روزهای اولیه وضع دندان ها وخیم تر است و در ادامه، با ترمیم دندان ها و جوش خوردن استخوان های فک به پایه تیتانیومی ایمپلنت، تغذیه آسان تر خواهد شد.

 

تغذیه در هفته اول ایمپلنت

تغذیه بعد از ایمپلنت در هفته اول

باز هم باید به خوردن غذاهای آبکی ادامه دهید. غذاهایی همچون دسرهایی که با شیر و بستنی تهیه می شوند و آبگوشت بدون نان، سوپ های ولرم رو به سرد از جمله غذاهایی است که در هفته اول بعد از جراحی ایمپلنت باید خورده شود. هر گونه فشار بر روی دندان ها، تاخیر در روند بهبود دندان ها ایجاد خواهد کرد.

تغذیه در طول کاشت دندان

تغذیه بعد از ایمپلنت در هفته دوم تا یک ماه

استفاده از مرکبات و سبزیجات نقش مهمی در روند بهبودی دندان ها خواهد داشت از این رو استفاده از این ترکیبات را فراموش نکنید. بعد از دو هفته دندان ها کمی محکم تر شده اند اما همچنان بافت های لثه حساسیت دارند و نباید فشار زیادی بر روی آن ها آورد. در این هفته ها می توانید سیب زمینی نرم شده، ماست و پودرهای کلسیمی دریافت کنید. اگر دلتان می خواهد غذای گوشتی بخورید بهتر است از گوشت ماهی های فلسی که نیازی به جویدن های طولانی ندارند استفاده کنید. خوردن گوشت های دیگر در این دوره با سختی همراه است، چرا که این گوشت ها معمولا سفت خواهند بود و نیاز به جویدن های بسیار بالایی دارد. اگر می خواهید از این گوشت ها استفاده کنید، از گوشت چرخ کرده و سینه مرغ چرخ شده استفاده کنید که در مقایسه با گوشت های کامل، جویدن آسان تری خواهند داشت.

تغذیه بعد از ایمپلنت

تغذیه بعد از ایمپلنت در ماه دوم

در این ماه می توانید از خوراکی هایی که به نسبت نرم هستند هم استفاده کنید. گوشت چرخ کرده، پوره سیب زمینی، نان نرم و غلات پخته شده، در این دوران توصیه می شود.

تغذیه در طول درمان ایمپلنت در ماه های آتی
تغذیه نظریه پس از اتمام درمان ایمپلنت دندان‌ در سه مرحله تغذیه در ماه اول، ماه دوم و تغذیه در ماه سوم تقسیم شده و متناسب با وضعیت و روند بهبودی زخم های بیمار اجرا خواهد شد.
تغذیه در طول درمان ایمپلنت در ماه اول از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و منجر به پیشگیری از بروز عوارض ثانویه در روند بهبودی بیمار خواهد شد. مصرف مرکبات، سبزیجات، پوره سیب زمینی، گوشت ماهی و خوراکی های آبکی در این مرحله توصیه شده و احتیاجی به اعمال فشار بیش از حد به بافت آسیب دیده لثه بیمار وجود نخواهد داشت.
تغذیه ثانویه پس از درمان در ماه دوم دلیل بهبود نسبی وضعیت لثه و بافت های ملتهب اطراف زخم تغییرات جزئی داشته و امکان مصرف گوشت قرمز کاملاً پخته شده و نرم را برای بیمار فراهم خواهد آورد.

تغذیه در طول کاشت دندان

تغذیه ثانویه در ماه سوم

تغذیه ثانویه در ماه سوم پس از درمان ایمپلنت به دلیل بهبودی کامل بافت لثه بیمار، نسبتاً بدون محدودیت بوده و همچنان از خوردن خوراکی های سفت و میوه های خام ممانعت خواهد نمود. به شکل کلی می‌توان گفت رعایت تغذیه در طول درمان ایمپلنت یکی از مهم ترین فاکتورها و پارامترهای توصیه شده توسط متخصصین بوده و در صورت تامین مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز به منظور تسریع روند بهبود زخم ها، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.

 

کاشت دندان

چیزهایی که نباید بعد از عمل ایمپلنت خورده شود!

  • خوردن شیرینی جات در هفته های اول جراحی ممنوع است.
  • از خوردن غذاهای داغ بپرهیزید.
  • مواد اسیدی همچون ترشی، سس گوجه فرنگی و تمامی خوراکی هایی که باعث ایجاد سوزش و درد در ناحیه جراحی شده می شود، نباید در این دوران خورده شوند.
  • میوه پرتقال و گوجه فرنگی نیز اگر در روزهای اول جراحی خورده شوند، احتمالا باعث ایجاد سوزش شدید در ناحیه جراحی شده خواهند شد.
  • از خوردن غذاهای فلفلی در این دوره بپرهیزید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ایمپلنت دندان می توانید با مراجعه به بهترین دندانپزشک در این زمینه می توانید از طریق صفحه تماس با ما با مشاورین ما در ارتباط باشید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: شنبه 9 اسفند 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com